Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

It -messe 2017

Dansk Byggeri afholder for sjette gang it-messe, hvor du kan høre små og store virksomheder fortælle om, hvordan de optimerer deres bygge- og anlægsopgaver med it-værktøjer som b.la. 3D, BIM og VDC. Tilmeld dig allerede nu

På messen kan du møde leverandører af it-løsninger inden for blandt andet administration, produktion, dokumentation og kommunikation. På standene viser udstillerne de gode historier fra de håndværksvirksomheder, som har opnået forbedringer med de helt rigtige it-værktøjer. It-messen 2017 er et samarbejde med byggeriets uvildige it-rådgiver BASIT.

Hør spændende oplæg

Du kan blandt andet høre om, hvordan du med en it-løsning fra EG Byg & Installation får styr på hverdagens opgaver ved hjælp af et onlineprogram, hvor regnskab og sagsstyring er tæt forbundet. Du kan også møde både Aarsleff og NCC til en snak om, hvordan fremtiden i byggeriet vil se ud med brug af 3D, BIM og VDC.

Tilmeld dig her

Kom og se hvad IT-værktøjer kan gøre for din virksomhed ved at tilmelde dig her

Tid og sted

Teknologisk Institut i Taastrup den 7. februar 2017 eller
Teknologisk Institut i Århus den. 8. februar 2017

Gratis for medlemmer

Som medlem af Dansk Byggeri er det gratis for dig at deltage. Du skal bare huske at melde dig til, så vi ved hvor meget forplejning, vi skal have klar. Ikke-medlemmer er også velkomne mod et gebyr på 400 kr. ekskl. moms. Hvis du alligevel ikke kan komme og har meldt dig til, så husk at melde afbud, da vi forbeholder os retten til at opkræve et no-show gebyr på 400 kr. ekskl. moms.